logotype

Wanneer u het graf van uw dierbare bezoekt, is het fijn dat het grafmonument er netjes en verzorgt bij ligt. Dit vergt echter regelmatig onderhoud. Wanneer u, om welke reden dan ook, niet in staat bent om hiervoor te zorgen, verzorgen wij geheel naar uw wensen en met uiterste zorg het grafmonument van uw dierbare.

Het grafonderhoud van uw dierbare wordt gebaseerd op uw persoonlijke wensen. U kunt een contract afsluiten waarbij u zelf periodiek kunt kiezen hoe vaak dat wij het onderhoud aan het grafmonument voor u zullen uitvoeren. Uiteraard kunt u ook eenmalig gebruik maken van onze diensten.

Is er sprake van achterstallig onderhoud? Geen probleem. Wij gaan voor u op locatie kijken en nemen daarna met u de wensen door, zodat het grafmonument op de juist wijze wordt opgeknapt. Het opknappen van een grafmonument kan bestaan uit reinigen en monument, verwijderen van onkruid en beplanting, grind of stenen reinigen of vervangen, houtschors of aarde vervangen, snoeiwerkzaamheden aan beplanting, schade herstellen e.d.

Verder kunnen wij voor u de grafbeplanting en andere attenties verzorgen. Dit kan periodiek gebeuren, of voor een voor u belangrijke datum.

U kunt gebruik maken van onze standaard onderhouds abonnenenten. Bij een standaard abonnement worden onderstaande werkzaamheden verricht: 

  • Schoonmaken gehele gedenksteen
  • Als er grind of stenen aanwezig zijn reinigen
  • Snoeiwerkzaamheden aanwezige beplanting
  • De staat en hele gedenksteen nakijken (o.a. verzakkingen)

 

Onderhoud Gedenksteen:

Abonnement 1 keer per jaar:       €  35,00

Abonnement 2 keer per jaar:       €  65,00

Abonnement 3 keer per jaar:       €  95,00                          

Abonnement 4 keer per jaar:    € 125,00

 

Onderhoud Urn monument

Abonnement 1 keer per jaar:       €  17,50

Abonnement 2 keer per jaar:       €  32,50

Abonnement 3 keer per jaar:       €  47,50                          

Abonnement 4 keer per jaar:    €  62,50

 

2019  gedenkstenen-zwolle  globbers joomla templates